Breakin' Battle la Corner Shop




1 Aprilie, deja a doua zi în care mă trezeam la ora 8 și trebuia să fiu în priză până seara târziu. Nimic nu poate fi mai rău de atât pentru energia mea care poate fi comparată cu ușurință cu energia unui om de 70-80 ani. Am ajuns în București cu o întârziere de o oră din cauza programului decalat de weekend al autobuzelor și tot ce îmi doream era să mă arunc în pat și să stau acolo până a doua zi. Dar n-am făcut asta. M-am adunat, m-am fardat, îmbrăcat și am pornit spre Corner Shop unde avea loc Breakin' Battle. Evident, n-am ajuns de la început, dar am ajuns exact la fix, când începea competiția. De obicei, când pe Facebook 300 de oameni spun că participă, la eveniment vin maxim 100. Am rămas mască când am văzut cel puțin 200 de oameni
(nu pot să găsesc un cuvânt sau o expresie care să exprime mirarea, bucuria, chiar extazul când am observat că din ... 100 de BĂIEȚI .... nu exista nici măcar 1 singur cu skinny. Nu zic că este un lucru care aduce război în lume faptul că pe strada din 10 băieți, 9 poartă extra skinny și din spate nu poți să-ți dai seama dacă e într-adevăr băiat sau e o fată ... dar pentru mine personal, constituie încă un motiv pentru care nu mai vreau să ies din casă. Așadar, mult respect tuturor BĂIEȚILOR care s-au aflat acolo).





Când eram în generală, mă uitam la tutoriale de breakdance și dnb pe YouTube, pentru că o școală sau cursuri nu aveam la dispoziție. La liceu, aceeași poveste. Poate acum, că tot am ajuns în București. Sinceră să fiu, am rămas total șocată când am văzut copii sub 10 ani care dansau de rupeau! Despre cei înaintați puțin în vârstă ... no coment! Mi-a plăcut la nebunie ce s-a întâmplat acolo și am reușit, după lungi lupte să achiziționez și albumele lui Macanache pe care l-am așteptat până pe la 6 să îi fur o semnătură. N-am avut noroc și am fost forțată de mai mulți factori să plec. Cu siguranță voi reuși să pun mâna pe albumul nou cu tot cu autograf la lansarea din mai!
...................................................................................................................................................................
A doua zi ... șoc și groază ... văd într-un videoclip că atunci când s-a lăsat seara, au fost toți băieții pe zonă și s-a lăsat cu un cypher de zile mari. Data viitoare, rămân până pleacă toată lumea, ORICE AR FI.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Backyard Party Ploiești

1 Decembrie : Paradă și spiriduși

10 lei poza